info@momtazancement.com

034-33370451-2

جستجو

در گردهمایی انتخاب سیمان ممتازان به عنوان واحد نمونه کنترل و کیفیت کشور عنوان شد

مدیرکل استاندارد: سیمان ممتازان موجب افتخار استان کرمان است.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کرمان ، در گردهمایی مسوولان استانی و عاملین فروش سیمان ممتازان که به منظور انتخاب شرکت سیمان ممتازان به عنوان واحد نمونه استاندارد کشوری برگزار شده بود، گفت: کارخانه سیمان ممتازان در سال 93 به عنوان واحد نمونه استاندارد کشور از بین 73 کارخانه سیمان کشور انتخاب شد.

 

محمدرضا شرافت با بیان اینکه شرکت سیمان ممتازان، در سال های گذشته موفق به کسب عنوان کیفیت برتر در استان شده بود، افزود: برای انتخاب واحد نمونه در کیفیت برتر، میزان رضایتمندی مشتری را کیفیت معرفی می کنیم، که در سال جاری یک رقابت بسیار فشرده و سخت در سازمان استاندارد کشور برای انتخاب واحد برتر وجود داشت که شرکت سیمان ممتازان توانست این عنوان رابه خود اختصاص دهد.

IMG 5257

وی ضمن تقدیر از کارگران، مدیران و هیات مدیره شرکت سیمان ممتازان کرمان ادامه داد: اینک این افتخار نصیب همه کرمانی ها شده و امیدواریم تداوم داشته باشد.

اما در ابتدای این گردهمایی، مدیرعامل شرکت سیمان ممتازان کرمان از اهمیت کیفیت سخن گفت و اظهار داشت: توجه به کیفیت در محصولات تولیدی را همواره در دستور کار قرار دادیم و امروز جمعی را گرد هم آورده‌ایم تا بتوانیم یک شرکت موفق را در تولید با کیفیت داشته باشیم.

IMG 5253

مهندس ربانی، کیفیت را به معنای سلامت، اطمینان، آرامش خاطر، داشتن محیط زیست سالم، شفافیت، نظم و انضباط عنوان کرد و گفت: پیام ما به مصرف کنندگان و مشتریان سیمان ممتازان این است که تمام تلاش خود را برای شفافیت و سلامت کار و کاهش هزینه بکار می گیریم تا محصولی را که ارایه می دهیم و پولی را که دریافت می کنیم در قبال آن مدیون نباشیم.

مهندس ربانی، خطاب به مشتریان خاطرنشان کرد: ما محصول مرغوب، مناسب و یکنواخت به شما می دهیم و شریک شما در کار و کسب هستیم زیرا معتقدیم کار تولیدی یک رابطه دو سویه است و دوام یک واحد تولیدی به وجود مشتریان آن است.

مدیر عامل شرکت سیمان ممتازان با بیان اینکه ثبات کیفیت یک مسئله اساسی است، تصریح کرد: اما کیفیت، مستقل از سایر بخش ها نیست و به همراه محیط زیست و مصرف انرژی یک زنجیره به هم پیوسته هستند. وی با تاکید بر اینکه سیمان ممتازان به عنوان صنعت سبز نیز شناخته شده است اظهار داشت: توجه به محیط زیست و اقدام مطابق استانداردها مورد تاکید همیشگی ما بوده است.

وی با بیان اینکه امسال مصرف سیمان در کشور 10 درصد کاهش داشته است، ادامه داد: با وجود اینکهسرانه مصرف سیمان در کرمان نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر استاما در شش ماه نخست سال جاری رشد مصرف سیمان را در این استان داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه توسعه فقط با توسعه پایدار محقق می شود، افزود: ظرفیت تولید سیمان در سه کارخانه استان، دو میلیون و 500 هزار تن در سال است که پیش بینی می شود امسال یک میلیون و 800 هزار میلیون تن از این مقدار در استان مصرف شود و 700 هزار تن مازاد داریم که بخشی از آن را به کشورهای همسایه صادر می کنیم و بخشی دیگر را به سایر استان ها می فرستیم.

مهندس ربانی، با بیان اینکه ارسال سیمان به سایر استان ها در واقع یک اقدام منفی است زیرا مزاحم فعالان این صنعت در استان‌های مقصد می شویم، افزود: برای استان کرمان بهترین راهکار فروش تولید مازاد، صادرات به خارج کشور است، اما صادرات به عراق نیز با توجه به فاصله زیاد کرمان تا مرزهای غربی کشور، سخت و شکننده است و رقبای ما در استان های نزدیک به مرز به راحتی می توانند ما را کنار بزنند.

مدیرعامل شرکت سیمان ممتازان کرمان، برای حل این معضل به ارایه پیشنهاد پرداخت و تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم بهتر نتیجه بگیریم باید مصرف سیمان را در استان افزایش دهیم، که این مهم می تواند با ساخت اسکلت بتنی به جای اسکلت فلزی در ساخت و سازها و روکش بتنی به جای آسفالت در جاده ها محقق شود.

مهندس ربانی، استفاده از اسکلت بتنی در احداث ساختمان را خواستار شد و گفت: در صورت رقم خوردن این مهم، می توانیم برای تامین سیمان مورد نیاز ساختمان های بالای چهار طبقه تخفیف ویژه قائل شویم. وی ادامه داد: همچنین استفاده از روکش بتنی به جای آسفالت در جاده ها راهکار دیگری است که این کار در آمریکا و کانادا سابقه طولانی دارد و قرار است به زودی در کشور ما نیز در محور شیراز- اصفهان روکش بتنی استفاده شود که اگر این اتفاق در کرمان نیز بیفتد به توسعه صنعت سیمان و توسعه استان کمک می کند.

همچنین در ادامه این گردهمایی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به دشوار بودن شرایط اقتصادی کشور، اذعان داشت: با وجود اینکه تاکنون در 9 دوره تورم داشته‌ایم، اما اکنون در شرایط ویژه‌ای هستیم، زیرا از سال 89 تورم و رکود را با هم داشته‌ایم که روزگار دشواری برای تولید و صنعت رقم زده است.

IMG 5279

محمود سلطانی زاده تصریح کرد: در کشور ما واحدهای تولیدی و صنعتی بر مبنایسه اصل غیر متعارف استفاده از تسهیلات بانکی، ارز غیر واقعی برای خرید تجهیزات و انرژی ارزان قیمتپایه گذاری شده‌اند،اما در سه سال گذشته اعمال تحریم های سخت باعث شد تولید دچار مشکلات عدیده شود و شرایط مذکور را نداشته باشند.

ویبا بیان اینکه واحدهای زیادی دچار مشکل شده‌اند و تامین نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی است، گفت:رشد صنعت درسال 89،منفی 12 بود، اما از آغاز به کار دولت یازدهم، این روند مثبت شده و یا حداقل از منفی خارج شده است.

وی با بیان اینکه شرایط برای تولید مناسب نیست، اما با این وجود واحدهای موفقی داشته‌ایم که سراپا ایستاده‌اند و تولید را حفظ کرده‌اند، اظهار داشت:سیمان ممتازان از جمله همین واحدها است که توانسته ضمن حفظ تولید، برای استان افتخارآفرینی کند. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: افراد با تجربه کارخانه سیمان ممتازان را پایه گذاری کردند و توانستند به مجموعه سیمان کشور تکامل ویژه‌ای ببخشند که امیدواریم ظرفیت تولید سیمان استان به مرز سه میلیون تن برسد.

سلطانی‌زاده با بیان اینکه در ایران 80 میلیون تن سیمان خاکستری و سفید تولید می‌کنیم و 70 میلیون تن سیمان در حال نصب داریم، گفت: در حال حاضر 20 میلیون تن سیمان به علت مشکلاتی که در صادرات به‌ وجود آمد روی دست مانده است. وی بیان کرد: در هفت ماه نخست سال جاری 12 میلیون تن صادرات سیمان داشته ایم که نیم میلیون تن یا پنج درصد آن سهم استان کرمان بوده است و توانسته 16 میلیون دلار برای ما ارزآوری کند.

در ادامه این گردهمایی نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، ضمن تشکر از دست‌اندرکاران صنعت بتن، اظهار داشت: رشد این صنعت، ارمغان آور آرامش در زندگی همه افراد جامعه است.

IMG 5421

سید مهدی طبیب زاده به ویژگی های بارز سیمان ممتازان اشاره کرد و گفت: سیمان ممتازان نقطه عطف سیمان در کشور و همچنین سرآغاز افزایش ظرفیت سیمان کشور از 30 میلیون به 80 میلیون تن بود که منجر به کسب جایگاه چهارم دنیا در تولید سیمان شد.

وی با بیان اینکه سیمان ممتازان می تواند یکی از الگوهای پیشتاز بهبود فضای کسب و کار باشد، تصریح کرد: استفاده از تکنولوژی برتر و انتخاب نیروی انسانی موثر از دیگر ویژگی های مثبت این کارخانه است.

عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان با اشاره به وجود منابع عظیم آهک در کرمان، گفت: زمینه استفاده از اسکلت بتنی به جای اسکلت فلزی در کرمان فراهم است و موثر ترین مجموعه ای که در حال حاضر می تواند استفاده از اسکلت بتنی را به عنوان بازار سازی برای مصرف سیمان کمک کند، مهندسین متعدد و با تجربه نظام مهندسی هستند.

طبیب زاده با بیان اینکه استان کرمان در بخش اجرایی بتن بسیار ضعیف عمل کرده و بازار سازی در این زمینه اتفاق نیفتاده است، افزود: امیدواریم تا پایان سال 94 حداقل بتوانیم 25 درصد از  اسکلت های ساختمانی را به اسکلت های بتنی تبدیل کنیم.

وی در پایان اظهار داشت: سیمان ممتازان به غیر از تولید با کیفیت در مسئولیت های اجتماعی نیز پیشتاز بوده و از سهامداران، کارکنان و مدیران و پایه گذاران ممتازی برخوردار است، این نتیجه ممتاز بودن و ممتاز فکر کردن است که در بین 73 کارخانه کشور مفتخر به دریافت لوح استاندارد نمونه می شود.

در ادامه مراسم، آقای مهندس غریب حسینی مدیر کنترل کیفیت شرکت سیمان ممتازان که به عنوان مدیر کنترل کیفیت نمونه کشور هم انتخاب شده است با ارائه گزارشی مراحل انتخاب شرکت سیمان ممتازان را جهت کسب نمونه کشوری برشمردند.

IMG 5473

همچنین مدیر فروش شرکت سیمان ممتازان، آقای مهندس خیرخواه و یکی از شرکت های بتن ساز استان ایراد سخنرانی نمودند.

IMG 5482

درپایان این مراسم لوح تقدیری از سوی اداره کل استاندارد استان کرمان به مدیر عامل شرکت سیمان ممتازان و مدیر کنترل کیفیت آن شرکت اعطا شد.

 

IMG 5564

 

 

IMG 5573

IMG 5600

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *